Mini saltimbocca aux légumes grillés
- Temps de préparation et de cuisson
- Préparation :
- Cuisson :
- Facile
- Pour 4 personnes
Ingrédients
- 4 escalopes de veau très fines (environ 120 à 140 g chaque)
- 4 tranches fines de jambon sec
- 40 g de Comté en tranches fines
- Quelques feuilles de sauge
- 5 c. à soupe d’huile d’olive
- Sel, poivre du moulin
Pour les brochettes de légumes grillés :
- 1 courgette
- 12 tomates cerises
- 6 c. à soupe d’huile d’olive
- Sel, poivre du moulin
Préparation
- ÉTAPE 1
Cover each veal escalope with a slice of dry-cured ham, Comté cheese and a few sage leaves. Cut each escalope into three or four strips. Roll the strips and thread them onto the skewers. Set aside.
- ÉTAPE 2
Wash and cut the zucchini into thin slices. Rinse the cherry tomatoes. Make the vegetable skewers by alternating tomatoes and zucchini slices.
- ÉTAPE 3
Drizzle all the skewers with olive oil. Grill them on all sides for 6 to 8 minutes.
- ÉTAPE 4
Season with salt and pepper and sprinkle with sage leaves just before serving.